Saturday, September 11, 2010

Журнал Forbes назвав найважливіші події найближчих десяти років

Журнал Forbes спробував спрогнозувати найважливіші події найближчих десяти років на планеті.

Журналісти видання Forbes, на основі наявної на сьогоднішній день інформації, спробували спрогнозувати і передбачити події найближчих десяти років.

У 2011 році помре Кім Чен Ір, а його спадкоємець Кім Чен Ун піде на контакт з США. У Єгипті народиться семимільярдний мешканець Землі, а росіяни розкриють гігантську американо - ізраїльську мережа кібершпіонов.
У 2012 році , на думку авторів видання , ісламісти прийдуть до влади в Сомалі , також можливо , що Ізраїль проведе військову операцію проти Ірану. На Олімпійських іграх у Лондоні четвертим в забігу на 400 метрів прийде людина без обох ніг. А в Мехіко відбудеться спалах туберкульозу , епідемія буде на стільки серйозною, що перекинеться на Техас , Гватемалу і Бразилію.
Також Forbes передрікає в 2013 році новий чорний вівторок на Уолл - Стріт. У 2014 році Китай розмістить в Судані балістичні ракети , чим спровокує кризу. У цьому ж році, пише Forbes, американські військові в Афганістані отримають екзоскелетів виробництва Lockheed Martin. Костюм оснащений сенсорною системою, тлумачитиме різні стану головного мозку і передаватиме сигнали механічному екзоскелету. Також на планеті буде повністю знищений блакитний тунець.
У 2015 році, за прогнозом видання, у зв'язку з підвищенням рівня світового океану в Бангладеш почнеться дефіцит питної води. У тому ж році німецько - алжирський концерн Desertec почне будувати в Північній Африці геліоенергетичні систему вартістю в 500 млрд доларів.

У 2016 році на виборах президента США вперше буде застосовуватися процедура голосування через інтернет. У тому ж році під маркою Murderless Meat у продаж надійде вирощене в лабораторних умовах м'ясо , яке на смак нагадуватиме курку, в Південній Кароліні відкриється перша в світі біржа віртуальної роботи, де за мінімальну зарплатню можна буде влаштуватися охоронцем або золотошукачем в онлайн-грі.

2017 ознаменується тим, що в Австралії відбудеться перше зачаття без участі чоловіка - з допомогою синтетичної сперми, отриманої зі стовбурової клітини однією з матерів.
У 2018 американські війська залишать Афганістан, тим самим буде офіційно завершена найдовша в історії США сухопутна війна. У цьому ж році найшвидший у світі потяг прибуде з Пекіна до Парижа, по дорозі розвиваючи швидкість понад 300 миль на годину.

У 2019 у Китаї у зв'язку з нестачею жінок дозволять одностатеві шлюби, прогнозує Forbes. Наслідком цього стануть відповідні ініціативи у фінансовій сфері та широка пропаганда гомосексуальних стосунків.

У 2020 році Greenpeace проголосить початок кліматичних воєн. У цьому ж році на Шрі - Ланці відбудеться конфлікт на релігійному грунті, врегульовувати який будуть війська ООН. Також у 2020 році на Місяць відправиться перший приватний космічний корабель з вісьмома космічними туристами на борту. Кожен з них муситиме заплатити за політ 200 млн доларів.
За матеріалами Forbes

No comments:

Post a Comment